a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum.

+ 0800 2466 7921

Office@Medigroup.com
34th Avenue New York, W2 3XE

Articole recente

Pentru efectuarea radiografiilor nu este nevoie de programare!

SERVICII DE CALITATE

La centrul radiologic dentar DENTVIEW oferim cea mai înaltă rezoluție a imaginii, iar pacienții dumneavoastră beneficiază de siguranța maximă prin utilizarea celui mai mic nivel de radiații! Va așteptam la centrul radiologic Dentview pentru radiografii dentare.

Centrul de Radiologie dentara DENTVIEW oferă o gamă complexa de servicii necesare diagnosticului și tratamentului stomatologic si ortodontic.

Medicii colaboratori obţin servicii de calitate maximă, diverse modalităţi de vizualizare şi stocare a investigaţiilor, iar pacienţii beneficiază de protecţie sporită, investigaţii exacte şi grijă deosebită!

Alegând serviciile DENTVIEW, veţi obţine toate tipurile de investigaţii necesare pentru a diagnostica şi planifica tratamentele pacienţilor dumneavoastră.

f479b0f6-61c3-4f10-9cd6-8ac43920a083
837

Pacienți/ Lună

46

Medici parteneri

6

Cadre medicale

3+

Ani experiență

12

Dedicați muncii noastre

Suntem dedicaţi exclusiv radiodiagnosticului şi serviciilor de imagistică dentară!

Echipa DENTVIEW asigură confortul, protecţia şi precizia de care au nevoie pacienţii dumneavoastră. În acelaşi timp, obţineţi în cel mai scurt timp investigaţiile solicitate, atât în format printat, cât şi în format on-line. Diagnosticul si planul de tratament sunt de competenta exclusiva a medicului referent.

Proces

Cabinet/clinica stomatologic

Consultație pacient și identificarea dinților cu probleme de către medicul stomatolog

Cabinet/clinica stomatologica

Se descarcă trimiterea, se completează și este înmânata pacientului.

Centru radiologic DentView

Pacientul poate veni la cabinet fără programare, se face radiografia dentară și o primește pe loc în format fizic. Radiografia dentară este trimis pe mail-ul medicului curant in mai puțin de 5min de la realizarea investigației.