a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum.

+ 0800 2466 7921

Office@Medigroup.com
34th Avenue New York, W2 3XE

Articole recente

Pentru efectuarea radiografiilor nu este nevoie de programare!

Ce sunt radiațiile?

 Radiația reprezintă energia emisă de o sursă și transmisă prin spațiu sub formă de unde sau particule. Cantitatea de radiații la care sunteți expuși pe parcursul anului este între 2000 – 4500 µSV, în funcție de zona de pe glob în care trăiți (Fondul Natural de Radiații). Aceasta radiație vine de la pământ, plante, alimente, spațiul atmosferic și alte surse artificiale (monitoare PC, TV, telefoane mobile, antene, linii de înaltă tensiune etc.).

DOZA DE RADIAȚII DE FOND

Dozele de radiații la care un pacient este expus în timpul unei radiografii panoramice sunt minime, echivalente cu fondul natural de radiații la care suntem expuși într-o singură zi, adică 10 µSV. Cu nouă tehnologie Low Dose Technology (Kavo Germany), doza de radiații este redusă la minimum, iar calitatea imaginilor radiologice rămâne în continuare ireproșabilă.

Astfel, pacientul este expus la UN NIVEL MINIM DE RADIAȚII, iar medicul beneficiază de informații prețioase pentru un diagnostic precis, pe baza unor imagini de înaltă rezoluție și claritate. Aparatele din dotarea Dentview provin de la leader-ul în domeniul imagisticii dentare, produse inovative de înaltă calitate.

3.2 tabel nivel comparativ doze